fredag den 3. maj 2013

HONOR STUDENT!

Her i sidste uge var det 'Honor week', hvilket er en uge hvor man ærer de elever der har haft gode karakterer de sidste par år. Jeg havde slet ikke hørt om det, og blev derfor rimelig overrasket da jeg fik en grøn invitation, til honors breakfast. For at blive inviteret til det, skal man have haft en GPA (gennemsnit) på over 90 i mindst et år - og da jeg har haft det hele året, havde de altså inviteret mig. Første del blev holdt i gymnastiksalen. Der blev alle eleverne der var inviteret kaldt op, og så gik vi ellers hen og modtog et fint lille certifikat. Da der går omkring 4000 elever på skolen, var der en del honor students, og det tog derfor laaang tid, før vi var færdige. Da jeg havde fået mit certifikat gik jeg hen til mine dejlige værtsforældre og fik taget et par billeder, og så var der ellers morgenmad.

Da vi havde spist morgenmad var det desværre tilbage til skole, men heldigvis så de bare film i min sociologi klasse, så det var ikke fordi der var noget jeg rigtig var gået glip af.


Udover honors breakfast, var jeg også blevet inviteret til honors night, som er lidt mere speciel. Honors night et en aften hvor de elever der har været de bedste i deres klasser, bliver hyldet med såkaldte 'awards', og jeg havde vundet en! Jeg tager German III herovre, og da jeg er den elev med det højeste gennemsnit i klassen, så var det mig der endte med at få tildelt prisen for den klasse; hvilket jo ikke var helt tosset! Så jeg blev ellers kaldt op, og modtog endnu et certifikat. Mine værtsforældre var igen taget med, og de tog flere billeder af mig; for de er jo så stolte, haha! 


 

3 kommentarer:

 1. Congrats - vi er stolte af dig, selv om vi ikke troede, at vi kunne blive mere stolte!
  Kjærligst mor

  SvarSlet
 2. Du er bare sej, vi er alle SÅ stolte af dig. Hjertelig tillykke og masser af knus herfra.

  SvarSlet
 3. Tillykke, det er da utrolig flot :)

  Rikke // Sigaards.com

  SvarSlet