Om mig

Hej!

Mit navn er Thea Bjerregaard, og jeg er 16 år gammel. Hele mit liv har jeg boet i den samme lille by, i det samme hus, og gået på den samme skole. Nu er jeg gået ud af niende klasse, og har valgt at tage til USA i et år, som udvekslingsstudent. For mig betyder det, at jeg vil komme til at møde en masse nye og interessante mennesker, få de fedeste oplevelser, samt bryde båndet til det ellers trygge liv, jeg er vant til. Jeg glæder mig ufatteligt meget, og i det kommende år, kan i følge med på bloggen, i hvordan det går mig 'over there'.6 kommentarer:

 1. Hej! :) Skal også på udveklsing næste år. Du er velkommen til at kigge forbi min blog (om udveksling) her: irenaiusa.blogspot.com
  Ellers er god blog du har dig!:-)

  SvarSlet
 2. Hej! Jeg vil bare lige sige at du har en virkelig fed blog, som både er inspirerende og sjov at læse! Kan se at du skal rejse d. 9. August, hvilket jeg nemlig også selv skal ;) (Er også selv udvekslingstudent i år, til Chicago) Så det kan jo være vi ses i lufthavnen eller lign ;) Håber du får dig et super år i Norcross ;)

  Hilsen Jasmin :)) - www.jasminhjerresen.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor nice, det kunne være sjovt, hvis vi så hinanden!! Jeg rejser dog fra Aalborg, og så skal jeg på en længere tur gennem flere lande, for at komme derhen! :)) Håber du får det SÅ fedt i Chicago! :)))

   Slet
 3. Overvejer også selv at tage en tur. Er du også fra Aalborg eller hvad?

  SvarSlet
 4. Hej. Har du nogen ide om hvor den højhælede sko med lyserødt halsbåndkan købes. Det er den sko derligner en hund? Jeg er HELTfebrilsk efetr at videhvorde kan købes? Kan nemlig se skoen på din side her:-) Hilsen Katja 28 96 91 64

  SvarSlet